üdv::7 recept.

2009.05.24. 16:19 - Irén54

                                       Csalamádé

4- kl káposzta,  3- kl paprika,  1/5-kl zöld paradicsom,  1- kl hagyma,  fél kl uborka,  4 -dcl 20% ecet,  40- dkg cukor,  16-dkg só,  2- k kanál borkén,  2-k kanál benzonát,     ez 10 kl lessz.

                                     jó étvágyat:

                                  Párizsi  torta.

40-dkgliszt, 1 e k méz,7 dkg zsir, 1 sütőpor, 2 tojás,5dkg por cukor és annyi tej hogy nyujtható legyen.s ebből 4 lapot sütünk.

Krém::4 kanál lisztet, fél l tejbe meg főzük. 20dkg rámát , 20dkg porcukorral habosra kavarunkés a ki hült főzött krémhez hozzá adjuk. A krémet ketté vesszük és az egyik felébe vaniliát , a másik felébe kakaót teszünk,  és meg kenjük az egyik lapot vaniliással a másik lapot kakaóssal, a harmadik lapot is vaniliássalés a tetejére  csoki máz kerül.

                                             jó étvágyat:

                                        HÓLABDA.

25-dkg liszt,  40-dkg porcukor,8-dr tojás,  1-cs sütőpor, 8- evő k forró viz.3 evő k kakaó 

Krém:3dcl tej  3 ek liszt ezt megfőzzük .a tésztát ketté vágjuk és kiszagatjuk pogácsa szaggatóval, a  közepét megkenjük a krémmel és össze ragaszuk, és bele forgatjuk kókuszreszelékbe. 

                                       jó étvágyat:

 

 

                                        

A bejegyzés trackback címe:

https://iren54.blog.hu/api/trackback/id/tr531140817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása